Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

12.04.2021

Rychlé vyřízení objednávky. žádnou jsem nenašel

12.04.2021

většina zboží skladem rychlé dodání dobrá cena

Nakupuji po několikáte a vždy spokojenost

11.04.2021

Super komunikace, rychlé dodání. Nemám žádné výhrady, doporučuji.

03.04.2021

velký sortiment skladem ihned k dodání rychlé jednání

31.03.2021

rychlost

Dobrá spolupráce

30.03.2021

+ rychlost a ochota

21.03.2021

Super obchod.

17.03.2021

velký sortiment zboží rychlé jednání dobrá cena

15.03.2021

rychlost cena

17.02.2021

Rychlé dodání

15.02.2021

Rychlé jednaní a doručení

Nic

09.02.2021

Rychlé dodání

08.02.2021

vše O.K.

03.02.2021

Vše proběhlo jak má.

12.01.2021

Velký výběr, přehledný e-shop, přijatelné ceny

Nic

Přehledný e-shop, velký výběr zboží

15.11.2020

Úvítal by som pladbu kartou

06.11.2020

Rychlé vyřízení.

03.11.2020

Zbozi bylo dodano brzo ale schazela tam jedna polozka Zbozi bylo dodano brzo ale schazela tam jedna poloska kterou jsem reklamoval abu muset jet znovu do obchodu a tim se to prodrazi Honza

31.10.2020

Vše ok

06.10.2020

Vše proběhlo rychle a v pořádku

04.10.2020

velký výběr a ceny zboží

29.09.2020

Velký výběr dílů, rychlé odeslání zboží.

25.09.2020

Všechno v pořádku. Díkyza ochotu.

21.09.2020

Slušnosť a prozakaznicky prístup ústretovosť rýchle dodanie

Nestretol som sa

100% odporúčam. Takto si predstavujem obchodníka, ktorý chce predať a je tu pre zákazníka. Palec hore

18.09.2020

rychlost

25.08.2020

Rýchle doručenie tovaru aj vzhľadom na koronavírus.

Zatiaľ žiadne.

23.08.2020

Recenze nebyla nejlepší, ale vše přišlo celkem rychle a v pořádku

21.08.2020

Rychlé jednání

20.08.2020

Rychlé vyřízení objednávky Výběr

18.08.2020

Cena, přehlednost

Nic

Měli nůž na sekačku za dobrou cenu.

16.08.2020

cena

16.08.2020

všem vřele doporučuji

13.08.2020

Nejsou kapitalističí žraloci kteří vás oškubou. Jsou tam običejní lidé s krásnou lidskostí. Krásná ochota a vlídnost která se v dnešní době potlačuje. Nepřetvařují se při pozdravu a dobrý den je od nich upřímný. Když si obějednáte zboží tak vám pošlou to co chcete a né, že budete půl roku dohánět přes reklamaci vaši obědnávku o výmněnu zboží kterou hodíte za hlavu i s penězma.

Falešné recenze pocházející od konkurence. Jsou slušní.

10.08.2020

Komunikace

04.08.2020

dobré

01.08.2020

Velký výběr zboží, moc přehled né.

30.07.2020

Snadná komunikace

27.07.2020

Dobrá nabídka. Rychlé odeslání.

25.07.2020

Velký výběr náhradních dílů skladem

22.07.2020

Rychlé dodání, komunikace obchodu

21.07.2020

spokojenost, rychlé dodání, spolehlivost platby

18.07.2020

Co jsme v objednávce požadovali, to jsme bez problému poměrně rychle obdrželi. Děkujeme.

09.07.2020

rychlé dodání cena

06.07.2020

Vstřícná komunikace. I když s chybou v balení, okamžitá a ochotná náprava.

06.07.2020

Všechno v pořádku. Jen ta dodací lhůta je delší, ale byl jsem na ni předem upzorněn. Pavel

05.07.2020

rychlost dodání a dobrá komuinikace

Solidní prodejce

01.07.2020

Vyborna rychlost spracovania objednavky. Nizka cena

Žiadne

Odporúčam

26.06.2020

vše v pořádku

22.06.2020

zboží které jsem objednal bylo v pořádku doručeno spokojenost.

17.06.2020

vše ok

16.06.2020

Rychlé spolehlivé hednání.

16.06.2020

Cena

15.06.2020

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode a som veľmi spokojný.

15.06.2020

Široký sortiment, příznivé ceny

Dobrý obchod se vstřícným přístupem.

14.06.2020

Vše proběhlo v pořádku.

08.06.2020

tento filtr jsem našel pouze zde

05.06.2020

Prompnosť, spolahlivosť, primeraná cena za doručenie.

Žiadna, všetko prebehlo OK

03.06.2020

široká nabídka zboží příznivé ceny

03.06.2020

Super rychle dodani

01.06.2020

Skvělá komunikace vstřícnost a ochota. Vřele a s radostí doporučujeme.

Při koupi jsme špatně objednaly bez problémů vyměnily. Skvěly obchodníci. Vřele doporučit.

29.05.2020

Zbozi na sklade, dobra cena.

29.05.2020

Velký sortiment náhradních dílů Velmi dobré ceny Většina zboží skladem Velmi dobrá komunikace obchodu

Zásilkovna s dodáním na adresu trvala skoro týden

26.05.2020

Po zaplacení rychlé doručení.Vše v pořádku.

24.05.2020

Obchod, ktorý vám doručí veci podľa potreby. Aj keď niečo nemajú v ponuke, vedia rýchlo reagovať.

17.05.2020

Velmi příznivé ceny. Hlavně oproti obchodu, kde jsem kupoval stroj, ke kterému byla potřeba koupit tyto náhradní díly.

10.05.2020

dobré ceny, široký výběr sortimentu

29.04.2020

Vše OK

17.04.2020

Jediny obchod v Cr ktery mi byl schopen dodat mou soucastku do zahradniho traktoru na seveni travy, doporucuji!

14.04.2020

dobrý sortiment, ceny a rychlost vyřízení

14.04.2020

objednaná součástka nebyla k sehnání ani u značkového prodejce

14.04.2020

Komunikace z obchodem skvěla,a rychle dodáni zboží.

22.03.2020

Zboží bylo rychle dodáno, u náhradního dílu je to perfektní služba, co jiní slibují, tito dodali, díl je originální, sekačka již skvěle funguje

14.03.2020

U mě dobrý Jsem spokojený s rychlostí odezvy a uskutečnění obchodu.

14.03.2020

Rychlé, seriózní jednání.

03.03.2020

Přehledný internetový obchod, vše podrobně popsáno, přiměřené ceny.

01.03.2020

Všechno +, zápory 0.

15.01.2020

Nakup proběhl bez problemu.

13.01.2020

Rychlé jednání, výborná komunikace, solidní cena.

01.12.2019

rychlost, dobrá cena za dodávku i dopravu

25.11.2019

25.11.2019

prehlad o objednavke rychle dorucenie tovar ktory v inych obchodoch nie je

prvy nakup velka spokojnost

29.10.2019

Tak jak to ma byt

29.09.2019

S Arapou jsem velmi spokojený. Zboží je skvělé, komunikace je perfektní a doručení do Německa bylo bezchybné. To nemohlo být lepší !! Mit Arapa bin ich sehr zufrieden. Die Ware ist super, die Kommunikation perfekt und die Lieferung nach Deutschland verlief einwandfrei. Besser geht es nicht !!

16.09.2019

Dobré ceny.

S nákupem jsem spokojen. Budu nakupovat i v budoucnu.

10.09.2019

dobrý výběr dílů k zahradním traktorům různých značek - včetně Mountfield! ceny

neposkytují platbu kartou online

S obchodem jsem spokojen. Vše, co jsem potřeboval na traktůrek CastelGarden XHX 240 z Mountfieldu měli skladem, což je velmi neobvyklé. Díly na tyto příšerné šmejdy mají málokde a i v Mountfieldu jsou většinou na objednávku :-( Jediným slabým místem je doprava do zásilkovny, kde jsem čekal několik dnů. Dále bych uvítal možnost platby kartou online.

19.08.2019

Prehlad,ceny nič

28.07.2019

Dobré ceny !!!!

27.07.2019

velmi rychlé a správné dodání objednaného zboží

23.07.2019

Komunikace a domluva, super!

22.07.2019

ok

20.07.2019

Vse proběhlo jak má

19.07.2019

Rychlé vyřízení Skvělá domluva s prodejcem Velmi milý a ochotný prodejce Dobré ceny Výběr zboží

Z Prahy lehce daleko :-)

18.07.2019

Všechno proběhlo v pořádku

08.07.2019

Rychle a spolehlivě.

08.07.2019

Rychlé jednání.Poslané obratem.

06.07.2019

Ok vše.

06.07.2019

nízká cena široký sortiment rychlé doručení

02.07.2019

Široký sortiment náhradných dielov Prijateľné ceny Rýchla a spoľahlivá dodávka

02.07.2019

Rychlost-přehlednost produktů a bohatý výběr zboží !!!! Děkuji Vám

28.06.2019

OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace